My Tomey-Lotey Followers

Tuesday, November 8

Nagging

Ehheihei aku da lama tak membebel dekat sini, so aku nak bagitau dekat kau orang yang aku dah duduk dekat rumah mengangkang tido makan tido makan mengangkang online sampai internet kena suspend sebab bil tak bayar for almost 1 month. It has been a disaster!



Cadangan aku untuk diri aku sendiri adalah untuk berehat sekejap sebab dah penat bekerja selama 5 bulan tanpa henti berakhir dengan tragedi disebabkan kegagalan aku untuk mendapat sumber kewangan yang mencukupi untuk bersuka ria tanpa bekerja. Oleh itu, aku menyeru sekeras-kerasnya untuk semua korang yang ada cadangan nak berenti bekerja sebelum sambung kerja baru supaya:
Jangan jadi BODOH.

... unless korang betul-betul dah simpan duit yang cukup untuk enjoy for the next month onwards.


Ok, so, fyi, aku akan sambung kerja kat tempat baru bermula minggu depan, approx 14th November 2011. Buat masa sekarang, aku masih lagi berstatus penganggur tanpa duit. Seksanya sangat tak dapat nak dikhabarkan dalam bentuk kata-kata. Tengok sale sana-sini tapi terpaksa kena monolog dengan diri sendiri "Awak dah miskin bebenor dah ni, so tak usah nak berangan nak beli benda". Pffffftttttt






Sekarang, aku stay dekat UIA sebab bosan sangat duduk rumah sorang-sorang, so I'll be staying here for the next I don't know how many days, until maybe, Friday?
Aku dah canang sini sana yang aku akan stay dekat Jalan Tun Razak starting next month tapi rumah nya masih tak nampak lagi. Tuan rumah asyik sibuk tak tau ke mana, kunci pun tak dapat lagi, dengan nak kemas rumah lagi nanti, so aku pun terpaksa la stay dulu dengan abang aku dekat Sg. Besi. This is all shitty. All shitty I tell u the truth.

I miss my mom and dad because they went for Haji and will only be back home on the 13th of November. Seminggu lagi and hopefully I can pow them some money for me to survive over the month. LOL



And sejak Jumaat lepas aku asyik ke hulu ke hilir jalan-jalan sini sana bagaikan banyak duit padahal duit dah berkurang macam air peluh menitik lepas habis jogging. How?


Ok, cukup for all this nag. On the next part, I will put some of the pictures of our hang out starting last Saturday.

No comments:

Kolam Ikan Encik Eipul