My Tomey-Lotey Followers

Saturday, December 31

bai bai dua ribu sebelas

Aku nak recap things yang aku dah achieve dalam tahun 2011 ni. Suka, duka bersilih ganti, hari raya menjelang lagi. Ha, mampu? LOL

1) January 2011, aku ngan kekawan pi panjat Broga. Breath taking sebenarnya tempat ni. Sangat hijau, sangat tenang, dan sangat penat.
2) February 2011, aku dapat tengok premiere cerita Burlesque dekat wayang, thanx to Eqal for his free ticket. LOL
3) March 2011 pulak diisi dengan kegiatan hey-aku-dah-nak-abes-belajar contohnya seperti Dinner Kolej, dan jugak aktiviti Finishing school, Seff take note ya kalau ko baca blog aku, di mana aku terpaksa berlakon jadik Juliet, kau jadik Romeo, dan aku jadik Juliet berwatak Usop Wilcha. Ko mampu? Hahaha. Kenangan siot!
And ada kejadian peristiwa belon panas, di mana aku pegi sama ngan Nene sebelum dia keje kat Abu Dhabi. LOL
4) April 2011 menyaksikan peristiwa tumpahnya airmata *tak pun sebenarnya, saja hiperbola* di mana kita dapat saksikan last lecture for our degree. Huhuhuhu sedih sedih *padahal happy tak terkata*
5) May 2011, berhempas pulas menyiapkan thesis, sambil-sambil tu aku masih mampu untuk berjimba jalan sana sini dengan Nene lepas dia dah balik Malaysia sekejap. Masa ni aku baru start kerja kat Astro.
6) June 2011 menyaksikan kegiatan friendly-bersama-rakan-sekerja di mana aku main boling dengan rakan sekerja sampai 3 game. Keras bicep sekejap. LOL
7) July 2011 tak ada apa untuk dibanggakan sangat tapi aku dapat pergi Genting dengan Haris, Nitas ngan Eqal. 
8) August 2011 pulak tak ada apa-apa untuk diceritakan.
9) September 2011 menandakan titik permulaan untuk kegiatan pelancongan aku. First time aku pergi negara orang dan negara itu adalah Indonesia (Bandung). Best la jugak kat sini sebab barang murah dan aku bershopping sakan jugak la kat situ. Kekeke. Plus, this is my birthday month, and thanx Nene for the gift. ^o^
10) October 2011 - Hari convocation aku dan kawan-kawan. Berjaya jugak kitorang convo. LOL Dan jugak bulan ni kitorang pergi Bukit Tinggi untuk berjimba. Sangat best dekat Bukit Tinggi.
11) November 2011 - Aku start kerja dekat tempat baru, RHB Bank.
12) December 2011 adalah bulan melawat Singapura bagi aku di mana aku terpaksa ke sana untuk retail therapy. Cerita akan menyusul pada tahun depan ya.

My last retail therapy for 2011. Bye bye young money


Ok. Setakat itu sajalah repekan aku buat kau semua. Chalo chalo sebab mak ayah aku dah bising suruh balik kampung. So, aku tak dapat nak sambut New Year dekat KL tahun ni macam remaja-remaja cool lain. Sob sob

No comments:

Kolam Ikan Encik Eipul