My Tomey-Lotey Followers

Friday, February 17

The Mask-er

 

Rutin malam Khamis: pakai face pack sampai muka macam The Mask. Ko ada? Hahahaha


Ok. Aku tak tau nak bebel apa sekarang ni sebab da tadek cerita best nak kongsi, plus sekarang dah pukul 2am. Aku saje2 takmo tido lagi walaupun esok keje. Rasa macam nak vacation tapi duit plak terlampau banyak tak terkira. Seriously aku macam taktau bila lagi nak dapat melancong. Aritu I'm so excited nak pegi Korea sbb Air Asia buat sale murah gila ticket pegi balik lebih kurang dalam RM500 saje malangnye cepat gila abes tak sempat nak beli. Sentap!


Aritu aku pegi Sunway Lagoon. Best! Semalam aku tengok wayang. Cite Safe House. Wuiyo, gempak gile cite ni weh! Saspen dia macam tak tekata dibuatnyew. Lol


Minggu depan kena tgk cite Ghost Rider plak sebab trailer dia macam best. Hoho


Ok. Bosan betul cerita aku kali ni. Okla, nak tido skang

3 comments:

Nurul said...

aku pung lama doh tak bermask er ko tau.. :)

Judiene said...

Ape jenis masker la ko pakai tu Eipul.
Weyh, jom pi Aussie lah lagi best.
Hehehe.

nene said...

horor muke ko..haha

Kolam Ikan Encik Eipul