My Tomey-Lotey Followers

Friday, March 2

Bit by bit, pixel by pixel

Jangan marah dengan tajuk merepek aku ok sebab aku dah lama tak mengarang panjang, so title as usual memang agak lost macam budak baru belajar buat karangan UPSR.


Aku nak bagitau korang aku dah menetap kat rumah sewa. Wehoo!!! Lama dah, sebenarnya. So, aktiviti menghias rumah dilakukan sedikit demi sedikit. Latest, aku buat sketch muka aku and housemates and aku terus letak dekat dinding meja makan. Biar berselera sikit nak makan nanti (or sebaliknya?).



Tantek tak? *Bwekkk


Pastu bilik aku baru in progress untuk jadik studio room. Bwahahahaha berangan. Deswai aku beli meja sebab senang aku nak melukis and buat aktiviti-aktiviti masa lapang aku. LOL

 Ni la bilik aku, malas nak install katil, tilam jek sudah cukup betui tak? nguehehe



Cabinet RM10 kat Tesco, savvy gila kan???



Ok. Pasni aku nak buat art untuk ruang tamu plak. Sebab kitorang nye ruang tamu kosong gila. Nak beli sofa, masing-masing belum ada duit lebih, so tepaksa la duduk atas kapet jek buat masa skang. Sakit pinggang nak buat macam mana kan? Lain la aku lahir-lahir jek terus kaya. Boleh la aku beli sofa Italy, takkan sakit pinggang kunun kunun nye.



K chow

1 comment:

Nurul said...

minyk wangi berpenutup bunga bunga tu...! aritu baru usha2 nak beli. :)

Kolam Ikan Encik Eipul