My Tomey-Lotey Followers

Tuesday, March 27

Enjoy much

Semalam lepas balik visit my sister baru lepas bersalin baby boy, aku terus dikejarkan ke KL untuk jumpa dengan retis yang dah lama tak balik KL. Lepas karoke, teman diorg (nene & anas) shopping sakan. Dinner kat TGIF. Lepas tu tgk The Hunger Games *again for me. Lepas tu balik. LOL


dekat Pavi ni, ada exhibition heels pelik apa tah, haha
my first macaroon LOL
yeay! tambah lagi satu baju Mickey! tenx dude!

 









osso bucco nyum nyum!

That's the end of enjoyment for this week. Ari ni sudah kena kerje lor. Huahua



Saturday, March 17

Galeri Seni in the making *pffttt

Hey hey

Korang semua sihat kew? huhu. Aku arini tak keje so aku pun tak tau nak buat apa. So, aku pun buat lukisan baru - baju haute couture dengan detail ala-ala feather. LOL

nah, lambakan hasil seni aku!!! bwahahaha



menangis!

 
 ni pun aku baru sketch aritu.

 ni painting aku buat bulan lepas



dan ni muse terbaru aku: Sean Leon Virginia

 
 comel tak dia? Haha

Friday, March 2

Bit by bit, pixel by pixel

Jangan marah dengan tajuk merepek aku ok sebab aku dah lama tak mengarang panjang, so title as usual memang agak lost macam budak baru belajar buat karangan UPSR.


Aku nak bagitau korang aku dah menetap kat rumah sewa. Wehoo!!! Lama dah, sebenarnya. So, aktiviti menghias rumah dilakukan sedikit demi sedikit. Latest, aku buat sketch muka aku and housemates and aku terus letak dekat dinding meja makan. Biar berselera sikit nak makan nanti (or sebaliknya?).



Tantek tak? *Bwekkk


Pastu bilik aku baru in progress untuk jadik studio room. Bwahahahaha berangan. Deswai aku beli meja sebab senang aku nak melukis and buat aktiviti-aktiviti masa lapang aku. LOL

 Ni la bilik aku, malas nak install katil, tilam jek sudah cukup betui tak? nguehehe



Cabinet RM10 kat Tesco, savvy gila kan???



Ok. Pasni aku nak buat art untuk ruang tamu plak. Sebab kitorang nye ruang tamu kosong gila. Nak beli sofa, masing-masing belum ada duit lebih, so tepaksa la duduk atas kapet jek buat masa skang. Sakit pinggang nak buat macam mana kan? Lain la aku lahir-lahir jek terus kaya. Boleh la aku beli sofa Italy, takkan sakit pinggang kunun kunun nye.



K chow

Kolam Ikan Encik Eipul