My Tomey-Lotey Followers

Thursday, August 23

Randomness #2 August

Hari raya aku kena keje. So kitorang beraya kat office jek. Sedih. Paling sedih aku dapat shift malam masa malam raya. Fucked up gila hidup aku tahun ni. Hahahaha. Pastu pagi raya lepas beraya kat office, aku ikut member aku gi beraya kat rumah kawan dia. There u go, cerita raya bosan dari aku istimewa untuk tahun ni.






Randomness #1 August

Aku da lama tak update blog ni sebab aku busy sangat keje. Alasan x? Kawan aku sampai panggil aku 1001 malam sbb aku selalu provide 1001 alasan.

Anyhow, aku just nak hapdate pasal kepenatan aku kemas rumah sesorang sebelum balik beraya. Aku sakit kepala weh tengok dapur ada sisa lauk 5 hari tak kemas. Baik punya cendawan terternak kat dalam bekas tu. Boleh la kalau nak jual cendawan tu untuk dapat side income. Kedai jual sup cendawan mungkin nak.


Pastu ruang tamu tak boleh nak cerita la. Dah macam rumah kena rompak. So guys, this is how it look after sesi berkemas.


Kolam Ikan Encik Eipul