My Tomey-Lotey Followers

Tuesday, July 9

Seminggu dua.

Hai semua. Blog ni sangat dah tak termasuk dalam to do list aku dewasa kini dengan keterlambakan benda sosial lain yang lebih 'it' macam instagram, keek, badoo, kakaotalk, weechat *ok banyak sangat sampai aku taktau benda sosial apa lagi nak tarok.

So, esok dah puasa. Selamat puasa. Puasa lah dengan sebetul-betul puasa *ok apa ni?

Minggu lepas aku pergi Phuket. Hari first jek panas terik sampai badan aku ada kesan singlet hasil sunburn. The rest of the day hujan. Tak ada apa pun kat Phuket selain makanan mahal, barang mahal, pakej ke Phi Phi island yang mahal, n the expensive lists goes on and on and on and on and on.

Oh, btw lupa nak gtau last week and this week is my holiday. Sebab tu pegi Phuket minggu lepas. Minggu ni nak balik Kuantan.

Life's good so far. Aku da tukar kerja. Haritu RHB, sekarang bank lain pulak. Hopefully bertahan lama. Kekeke.

So ini jek la yang aku nak cerita *bukan ada org nak baca pun kan? Haha

And these are some of the recent pictures of me and people around me. Kalau nak tgk gambar lain boleh la tgk kat instagram aku eipulyasin. Chao





Kolam Ikan Encik Eipul